Contact

Dacă ne-ar întreba cineva "Și cum v-ați gândit să începeți această mini-afacere familială?" nu am putea da un răspuns concret.

Mereu ne-am dorit să "facem ceva" care să fie semnificativ. Suntem conștienți că nu suntem primii care fac asta, dar suntem convinși că pasiunea noastră față de frumos și de altfel ne va ajuta să ajungem departe.

Suntem din Reșița, un orășel care nu vine la pachet cu foarte multe oportunități, dar care ne inspiră prin peisajele sale superbe, locațiile care sunt prea puțin explorate și promovate, prin natura care-l înconjoară.

Joburile noastre de zi cu zi, nu prea au legătură cu FOGVELI, Social Media Marketing (Leila S.) și Area Business Developer (Denis). Cu toate acestea încercăm să le gestionăm pe ambele.

Când am creat prima colecție de lumânări parfumate, ne-am gândit în primul rând la ce fel de lumânare ne-am dori în căminul nostru și ce proprietăți ar trebui să aibă.

Astfel, am căutat cele mai calitative materiale. De la ceara de soia care are foarte multe beneficii la parfumurile naturale. Un alt aspect important în viziunea noastră a fost prețul. Știm cât de important este acest aspect și astfel, chiar dacă oferim un produs muncit cu multă migală și extrem de calitativ, ne-am dorit ca acest produs să fie și accesibil.

FOGVELI a înflorit și crescut sub ochii noștri într-o manieră foarte surprinzătoare și pentru asta nu putem decât să ne simțim mândri. Este un lucru mare să vezi cum munca pe care o depui dă roade.

Tot prin FOGVELI s-au deschis multe portițe și am început să cunoaștem oameni extraordinari.

Avem planuri mari și vrem să le împărtășim cu voi.

Se spune că cerul este limita. Noi credem că nu există limite atunci când la mijloc este pasiune, determinare și vise mărețe.